PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απεργία στους Δήμους


Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. και από εκεί θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει, την πραγματοποίηση 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Στις 10.30 το πρωί οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και από εκεί θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, “οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιδρούν, στη συνεχιζόμενη από την κυβέρνηση αντεργατική και νεοφιλελεύθερη πολιτική που στόχο έχει τις περικοπές σε αποδοχές και την ανατροπή σε ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και εργασιακά δικαιώματα. Αντιδρούν επίσης, στην προκλητική αδιαφορία που επιδεικνύει το Υπουργείο Εσωτερικών στην επίλυση των θεσμικών και κλαδικών τους αιτημάτων, που επανειλημμένα έχουν τεθεί και συζητηθεί”.

Της 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010 θα ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που η κυβέρνηση εμείνει στη στάση της. Οι αποφάσεις για τυχόν νέες κινητοποιήσεις θα ληφθούν από το Γενικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. το αμέσως προσεχές διάστημα, αφού ληφθούν υπόψη οι εξελίξεις και η κατάσταση που διαμορφώνεται στον κλάδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment