Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Απεργία 23 και 24 Αυγούστου στις Εφορίες



Την προκήρυξη 48ωρης προειδοποιητικής απεργίας έχει αποφασίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ.

Την προκήρυξη 48ωρης προειδοποιητικής απεργίας έχει αποφασίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ (ΠΟΕ-ΔΟΥ) για τις 23 και 24 Αυγούστου.

Σε έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, οι εργαζόμενοι στις Εφορίες ξεκαθάρισαν ότι δεν αποδέχονται τη «νέα δραματική μείωση των αποδοχών τους που θα επιφέρει η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου».

Παράλληλα, κάλεσαν τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, να μη λάβει οποιαδήποτε σχετική απόφαση πριν γίνει διάλογος με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Επιπλέον, ζητούν να γίνει πράξη η αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών και να δημιουργηθούν 100 ισχυρές ΔΟΥ στις μεγάλες πόλεις της χώρας, με ορθολογική κατανομή του προσωπικού (ελεγκτές τουλάχιστον το 30%), έτσι ώστε να σταματήσει η «συκοφαντία εναντίον του κλάδου για λευκές απεργίες».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό από 1η Ιανουαρίου

Peristeri News

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2026

Peristeri News

Τι θα πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment