PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απέκλεισε Πλατέλλα ο Κάναντι


Εκτός πλάνων του Νταμίρ Κάναντι και… επίσημα ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο βραχύσωμος άσος του Ατρόμητου έμεινε εκτός αποστολής από τον Νταμίρ Κάναντι χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, δείγμα του ότι δεν τον υπολογίζει σε αυτό το 3-5-2 που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα του.

Στα υπόλοιπα νέα που προκύπτουν από την ανακοίνωση της αποστολής, εκτός έμειναν και οι Αντόνιο Τζούνιορ, Αζέρ Μπουσουλάτζιτς που αναμένεται αύριο στην Ελλάδα, Κίναλης, Τσατσόπουλος και ο Στόιτσεφ που έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την αποστολή του αυριανού πρώτου αγώνα της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι (21.30) ανακοίνωσε ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Μάντσον, Ντάουντα, Μπαστακός, Μενσά, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Χατζηϊσαίας, Καρασαλίδης, Μανούσος, Νάτσος.
Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

*Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ατρόμητος Κ20 κέρδισε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με σκορ 2-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Ιμέρι, Ρούνης.

*Η «οικογένεια» του Ατρόμητου εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του φιλάθλου του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά από τραγικό δυστύχημα. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment