Κοινωνία

Απατεώνες «χτύπησαν» τηλεφωνικά μίνι μάρκετ στο Περιστέρι

Μια τηλεφωνική απάτη που κόστισε σε μίνι μάρκετ στο Περιστέρι πάνω από 600 ευρώ σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19/9.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα επιτήδειος τηλεφώνησε στο κατάστημα προσποιούμενος τον υπάλληλο της εταιρείας που διαχειρίζεται τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Ο υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μίνι μάρκετ δεν αντιλήφθηκε την απάτη μιας και ο επιτήδειος που τηλεφώνησε φαινόταν έμπειρος και πειστικός και έτσι προχώρησε στην έκδοση καρτών κινητής τηλεφωνίας με το συνολικό κόστος να ξεπερνά τα 600 ευρώ.

Περίπου μια ώρα αργότερα, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αθήνας κατέγραψαν το περιστατικό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει συμβεί και πάλι το προηγούμενο διάστημα με τους απατεώνες να επιλέγουν την Κυριακή για τα χτυπήματά τους επειδή η εταιρεία που διαχειρίζεται το σύστημα είναι κλειστή.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας και φυσικά είναι βασικός κανόνας το να μην αναφέρουμε κωδικούς ασφαλείας κάθε είδους από το τηλέφωνο.

Related posts

Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αττική λόγω ημιμαραθωνίου

Peristeri News

Σεπόλια: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

Peristeri News

Leave a Comment