PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απατεώνες «χτύπησαν» τηλεφωνικά μίνι μάρκετ στο Περιστέρι


Μια τηλεφωνική απάτη που κόστισε σε μίνι μάρκετ στο Περιστέρι πάνω από 600 ευρώ σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19/9.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα επιτήδειος τηλεφώνησε στο κατάστημα προσποιούμενος τον υπάλληλο της εταιρείας που διαχειρίζεται τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Ο υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μίνι μάρκετ δεν αντιλήφθηκε την απάτη μιας και ο επιτήδειος που τηλεφώνησε φαινόταν έμπειρος και πειστικός και έτσι προχώρησε στην έκδοση καρτών κινητής τηλεφωνίας με το συνολικό κόστος να ξεπερνά τα 600 ευρώ.

Περίπου μια ώρα αργότερα, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αθήνας κατέγραψαν το περιστατικό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει συμβεί και πάλι το προηγούμενο διάστημα με τους απατεώνες να επιλέγουν την Κυριακή για τα χτυπήματά τους επειδή η εταιρεία που διαχειρίζεται το σύστημα είναι κλειστή.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας και φυσικά είναι βασικός κανόνας το να μην αναφέρουμε κωδικούς ασφαλείας κάθε είδους από το τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment