PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απάντηση των Κ.Ο. Περιστερίου του ΚΚΕ στην ΠΑΕ Ατρόμητος


Σε απάντηση για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησαν οι Κ.Ο. Περιστερίου του ΚΚΕ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Κ.Ο. Περιστερίου του ΚΚΕ δημοσίευσαν την εκδήλωσή τους για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Ατρόμητου. Μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απρίλη, στις 11 π.μ, στην οποία θα παρέμβουν παλαίμαχοι της ομάδας του Ατρόμητου.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα στην οποία αναφέρει ότι το σήμα της ομάδας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για κομματικούς σκοπούς και κυρίως όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος και σε εκλογική περίοδο.

Οι ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ εξέδωσαν μια ανακοίνωση, με την οποία απαντούν στα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αναλυτικά:

Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΑΕ) Ατρόμητος έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή την εκδήλωση που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ την Κυριακή 30/4 με θέμα τα 100 χρόνια της ίδρυσης του Ατρομήτου.

Σε αυτή κάνει λόγο για “πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα” (!!!) και εγκαλεί το ΚΚΕ ότι “το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς” (!!!)

Κύριοι της ΠΑΕ Ατρόμητος, μάλλον μπερδευτήκατε. Ξεκαθαρίζουμε:

  1. Οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου ΚΚΕ δεν τιμούν την ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά τον Ατρόμητο, την ομάδα της πόλης, της γενιάς της παράγκας, της φτωχολογιάς, των προσφύγων. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε τη διαφορά. Το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό γιατί μέλη και φίλοι του έπαιζαν μπάλα στον Ατρόμητο στα …διαλείμματα τους από την εξορία και τις φυλακές.
  2. Την ιστορία, το όνομα και το σήμα του Ατρομήτου που υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια δε χρειάζεται άδεια κανείς Περιστεριώτης από μία Ανώνυμη Εταιρεία για να τα τιμήσει.
  3. Με αντίστοιχο περιεχόμενο έχουν γίνει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, γιατί ακριβώς η ιστορία πολλών ομάδων είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του λαού μας και του αγώνα του για μία καλύτερη ζωή. Ενδεικτικά αναφέρουμε παρόμοιες εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ φέτος για την ΑΕΚ και τη Νίκη Βόλου όπως και για παίκτες (Γόδας- Ολυμπιακός, Κοντούλης-ΑΕΚ, Λιάρος- Απόλλων Καλαμαριάς και άλλοι)
  4. Ο Ατρόμητος ιδρύθηκε το 1923 μήνα Μάιο και έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η ιστορία των ομάδων είναι πέρα και πάνω από εταιρείες και συμφέροντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment