PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απάντηση της Αντιδημάρχου Περιστερίου Μ. Τσιώτα στην Ηρώ Ζερβάκη


Η Αντιδήμαρχος Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα απάντησε σε δημοσίευμα της δημοτικής συμβούλου της Αντιπολίτευσης, Ηρώς Ζερβάκη.

Αναλυτικά:

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι………   

 Έχω την ιδιαίτερη τιμή να μετέχω από το 2007 στην διοίκηση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη. Μια διοίκηση ανοιχτή στην  κριτική και τον έλεγχο ακόμη και του τελευταίου Δημότη.

Νοιώθω την ιερή υποχρέωση να απαντώ με στοιχεία για οτιδήποτε μου ζητηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα, έχω την ιδιαίτερη τιμή να έχω συνεργάτες, υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι πραγματοποιούν τους πλέον δύσκολους διαγωνισμούς με άψογες διαδικασίες και το αποδεικνύουν καθημερινά.

Ο Δήμος Περιστερίου και η διοίκηση έχουν πρώτη προτεραιότητα την απόλυτη διαφάνεια. Οι διαγωνισμοί κάθε είδους χωρίς καμία εξαίρεση πραγματοποιούνται με την απόλυτη σειρά των διαδικασιών, περνούν από κάθε ελεγκτικό μηχανισμό και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα σε όποιον ρωτήσει.

Η λάσπη που μέχρι τώρα ήταν ανώνυμη, τώρα αποκτά επώνυμο από αυτούς που είναι γνωστοί για την πορεία τους σ’ αυτή την πόλη, αλλά δεν αγγίζει ούτε το πρόσωπό μου, ούτε τους συνεργάτες μου.

Όμως επειδή σ’ αυτή την χώρα, κάποιοι θα πρέπει να πάρουν ό,τι τους αξίζει, τον λόγο παίρνει η δικαιοσύνη και αναλαμβάνω την υποχρέωση, να κοινοποιήσω το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment