PeristeriNews.gr
Media

Απαντήσεις ζητούν οι εργαζόμενοι του Mega


Απαντήσεις από μετόχους και τράπεζες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι ζητούν οι εργαζόμενοι του Mega, οι οποίο είναι απλήρωτοι για αρκετό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως μετά από αρκετές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος ΑΕ δεν έχει βγει «λευκός» καπνός για το αν οι μέτοχοι θα συμπράξουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα οι εργαζομένοι του σταθμού σημειώνουν, μεταξύ άλλων, ότι με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να εργάζονται απλήρωτοι, επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την ομαλή λειτουργία του καναλιού.

Αναλυτικά, η επιστολή των τεχνικών και των δημοσιογράφων του Mega έχει ως εξής:

«Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο επιδεικνύουν εμπράκτως την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του Mega, λόγω εμπλοκής μεταξύ των μετόχων και των τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες δέσμευσαν τους λογαριασμούς της Τηλέτυπος ΑΕ. Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες, καθώς και να αποκαταστήσουν χωρίς καθυστέρηση την ομαλή εξόφληση της μισθοδοσίας, διευθετώντας και τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment