PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άπαντες παρόντες στο προσκλητήριο του Ατρομήτου


Στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» έλαβαν μέρος όλοι, εκτός φυσικά από τον Σωκράτη Φυτανίδη που συνεχίζει την αποθεραπεία ανεβάζοντας διαρκώς τους ρυθμούς.

Άπαντες παρόντες δήλωσαν οι παίκτες στο σημερινό (Τετάρτη) προσκλητήριο της ομάδας.

Στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» έλαβαν μέρος όλοι, εκτός φυσικά από τον Σωκράτη Φυτανίδη που συνεχίζει την αποθεραπεία ανεβάζοντας διαρκώς τους ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Γιώργος Μαρκόβας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε κοσμικό ρεστοράν του Περιστερίου.

Αύριο (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, και 40 ευρώ στη Θύρα 3.

Για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος η τιμή του «πακέτου» της κάρτας διαρκείας στη Θύρα 3 (VIP), είναι 300 ευρώ.

Αύριο (Παρασκευή) στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Λουίζ Εδουάρδο Μπρίτο για το best goal 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Την απονομή στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα κάνει ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Blue Star sports café στο γήπεδο Περιστερίου.

Οι Φώτης Καϊμακαμούδης και Βασίλης Μπάρκας κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ρέντη στις 19/12 (16:30) και 20/12 (10:30 & 17:30).

Επίσης, έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού στις 21/12 και ώρα 11:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment