Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Απαγόρευση διαδήλωσης στην Aλβανία



Στην απαγόρευση διαδήλωσης στη Χιμάρα της Αλβανίας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας, με την αιτιολογία ότι δεν είχε την απαιτούμενη άδεια.

Στην απαγόρευση διαδήλωσης στη Χιμάρα της Αλβανίας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας, με την αιτιολογία ότι δεν είχε την απαιτούμενη άδεια.

Οι εκτιμήσεις των αρχών ήταν ότι ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι, θα διαδήλωναν εναντίον του Δημάρχου της πόλης και προέδρου της Δημοκρατικής Ένωσης της ελληνικής μειονότητας «Ομόνοια», Βασίλη Μπολάνο.

Οι αστυνομικές αρχές σταμάτησαν πομπή αυτοκινήτων με αλβανικές σημαίες, στο σημείο διαχωρισμού των διοικητικών ορίων της Αυλώνας, με τον δήμο της Χιμάρας.

Οι προερχόμενοι κυρίως από χωριό Δουκάτο της Αυλώνας διαδηλωτές, σε ανακοίνωσή τους που λόγω της απαγόρευσης της διαδήλωσης, διαβάστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρουν ότι «καταδικάζουν τις προσπάθειες του δημάρχου της Χιμάρας για την ελληνοποίηση της Νότιας Αλβανίας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment