PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Στην Ειδομένη τελούνται αξιόποινες πράξεις


Πρωτοβουλίες για να προστατευθούν οι κάτοικοι της περιοχής και το εμπόριο από την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη προανήγγειλε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Προσωπικά έχω την ευθύνη να αναλάβω συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Εμείς, ως περιφέρεια, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη της την περιοχή», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας στο «Πρακτορείο FM» τονίζοντας ότι στην Ειδομένη τελούνται αξιόποινες πράξεις, όπως διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία και παρεμπόριο. «Οι Έλληνες πολίτες ταλαιπωρούνται, έχουν δημιουργηθεί σημεία όπου γίνονται παράνομες δραστηριότητες, από ναρκωτικά και οίκους ανοχής μέχρι παρεμπόριο», είπε.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι έχει εγκαταλείψει την περιοχή, ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να εκκενωθεί ο καταυλισμός και δεν δίνει εντολή στην αστυνομία να ανοίξει τη σιδηροδρομική γραμμή.

Όπως ανέφερε, δεν είναι δυνατόν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να σηκώνει το βάρος του μεγαλύτερου μέρους των προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα. «Δεν είναι δυνατόν σήμερα στην Κεντική Μακεδονία να υπάρχει το 70% του προσφυγικού πληθυσμού ολόκληρης της χώρας. Δεν μπορεί να λύσει η Κεντρική Μακεδονία μόνη της ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει ολόκληρη η Ευρώπη», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα τα οποία όαναφέρουν τι είναι δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του νέου αρχηγού της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, απέναντί του, ο κ. Τζιτζικώστας, υποστήριξε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι οι ισχυρισμοί αυτοί βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας δημοσιογραφικών κύκλων.

Σημείωσε πάντως ότι περιμένει από τον πρόεδρο της Ν.Δ. συγκεκριμένες προτάσεις. «Περιμένω να δω προτάσεις, το “φύγετε” από μόνο του δεν λέει τίποτα», είπε, ενώ στο ερώτημα αν η πορεία που επέλεξε μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης τον καλύπτει απόλυτα, απάντησε: «Αν με κάλυπτε δεν θα ήμουν υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ.».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment