PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Μηδενική ανοχή σε διαφθορά και επίορκους


Μήνυμα μηδενικής ανοχής στους επίορκους υπαλλήλους και σε φαινόμενα διαφθοράς έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τους οικονομικούς εισαγγελείς Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνό Μπρη και την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Όπως ανάφερε ο κ. Τζιτζικώστας, «η διαφθορά υπήρξε ένα από τα βασικότερα αίτια της κρίσης και η καταπολέμησή της αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για το ξεπέρασμά της», ενώ σημείωσε πως «η κοινωνία απαιτεί να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, όσο υψηλά ιστάμενοι, όσο ισχυροί και αν είναι».

Στο ίδιο πλαίσιο υπογράμμισε πως με την επίσκεψή του εκφράζει την απόλυτη προτεραιότητα που δίνει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει τα λόγια και με πράξεις να διευκολύνει το έργο της Δικαιοσύνης.

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστη στο έργο της και η κυβέρνηση πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά, με ενίσχυση και της υλικοτεχνικής υποδομής και του προσωπικού της, για την ουσιαστική επιτάχυνση του έργου της», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment