PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Επιλογή ήττας ο Β. Μεϊμαράκης


«Επιλογή στασιμότητας και ήττας» χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στο Mega.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. κρίθηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου όταν επιπλέον 200.000 Νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν την αξιωματική αντιπολίτευση μετά από ένα «καταστροφικό», όπως είπε, επτάμηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν «πολυθέλει» τη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές, αλλά προτιμά να έρθουν λίγοι, κάτι που αισθάνεται ότι συμφέρει τον ίδιο, αλλά δεν συμφέρει την παράταξη.

«Δεν υπάρχουν προσωπικά θέματα μεταξύ μας, η όποια διαφωνία είναι πολιτική, το κακό είναι ότι ο ένας εκ των τεσσάρων δεν διεκδικεί ψήφο αλλά την απαιτεί, κάνει χρήση της μεταβατικής αρχηγίας του, δεν εμφανίζεται ούτε καν σε τηλεόραση» πρόσθεσε.

Για τους κ. Γεωργιάδη και Μητσοτάκη είπε ότι τους σέβεται και ότι κάνουν μια εξαιρετική εκστρατεία, αλλά, όπως έσπευσε να επισημάνει, «εκφράζουν υποσύνολα και η Ν.Δ. για να ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα πρέπει να μπορεί να μιλήσει σε όλη τη γκάμα των ψηφοφόρων που έφυγαν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment