PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Ευχαριστώ για την πρωτιά στη Μακεδονία παρά τις γνωστές αντιξοότητες


Τους συμπολίτες του για την πρωτιά στη Μακεδονία και την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Twitter την Τρίτη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ έκανε λόγο για «γνωστές αντιξοότητες».

Σε δήλωσή του τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε «τους 400.000 νεοδημοκράτες και φίλους της παράταξης, που έσπευσαν στις κάλπες μαζικά»  και συνεχάρη τους Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν, αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί, όπως είπε, «όλοι μαζί καταφέραμε μέσα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, να βγάλουμε τη Ν.Δ. ενισχυμένη και να ενεργοποιήσουμε όλο αυτό τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει σήμερα και να φτάσουμε αυτό το σημαντικό νούμερο».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις «για μια ενωμένη Ν.Δ. και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη, που σύντομα θα διευρυνθεί και θα αποτελέσει τη μεγάλη και ισχυρή Ν.Δ., που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που ζει η χώρα μας με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment