PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανύπαρκτος ο Ατρόμητος στην Τρίπολη


Ανύπαρκτος παρουσιάστηκε ο Ατρόμητος στην Τρίπολη, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να΄ ναι ακίνδυνος από τη μέση και μπροστά.

Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου στην αρκαδική πρωτεύουσα, στην ακροτελεύτια συνάντηση της 12ης αγωνιστικής.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς, που πίεσαν πολύ, είχαν ευκαιρίες και είδαν την μπάλα να σταματάει δύο φορές στα δοκάρια του Γιαννιώτη, αρχικά στο μακρινό σουτ του Κρεσπί, στο 28΄ και ύστερα από επτά λεπτά σε κεφαλιά του Μπαράλες, με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να έχει προηγουμένως βρει την μπάλα.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν ένα καλό σουτ του Μουνίθ (15΄) έξω από την περιοχή.

Στο ενδιάμεσο το σκορ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» είχε ανοίξει ο Κρεσπί στο 30΄, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου, μετά την απόκρουση του Τομάσεβιτς πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Μπαράλες, ο Ισπανός επιθετικός πήρε το ριμπάουντ κι έγραψε το 1-0.

Στη φάση του γκολ του Αστέρα υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς Ατρόμητου για επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Γκάλο, ωστόσο ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδωσε γκολ των γηπεδούχων.

Ίδιο το αγωνιστικό σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Ιγκλέσιας να τραντάζει εκ νέου το δοκάρι των Περιστεριωτών στο 52΄ με μια «οβίδα» έξω από την περιοχή και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν, παρά την παρέμβαση του Κάναντι στο ματς με την ταυτόχρονη είσοδο τριών παικτών (Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Αγκάγιεφ) για να τονώσει τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Τελικά όχι μόνο ο Ατρόμητος δεν απείλησε ως το τέλος του αγώνα, αλλά στο 83΄ ο Ρισβάνης έκανε πέναλτι στον Μουνάφο, το οποίο εκτέλεσε ψύχραιμα ο Μπαράλες στο 85΄ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0, με το όγδοο φετινό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82΄Γκαρθία), Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ (18΄Ριέρα), Σίτο (61΄Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες, Κρέσπι (83΄Τιλίκα).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Τομάσεβιτς (72΄Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (57΄Αγκάγιεφ), Μουνίθ (57΄Ούμπιδες), Ενσικουλού (46΄Κωτσόπουλος), Νταβιώτης, Μανούσος (57΄Χριστοδουλόπουλος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment