PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ


Σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή με αφορμή τα φαινόμενα προπηλακισμών και διαπόμπευσης πολιτικών.

Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή με αφορμή τα φαινόμενα προπηλακισμών και διαπόμπευσης πολιτικών.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας απαντώντας στις επιθέσεις της κυβέρνησης κατά του κόμματός του ότι υποθάλπει ή παρακινεί παρόμοιες ακραίες εκδηλώσεις, είπε ότι «άρχισαν να στοχοποιούν την Αριστερά και να δημιουργούν κλίμα εν όψει της Κυριακής που εκατομμύρια πολίτες θα είναι στους δρόμους».

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «αξιοθρήνητο» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του ότι οργάνωσαν τον αποκλεισμό του στο ΚΑΠΗ.

«Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι δεν πιάνει η φαιά προβοκάτσια» είπε ο κ. Τσίπρας επισημαίνοντας ότι αν είχε το κόμμα του την δυνατότητα να κινητοποιεί τόσο κόσμο θα είχε επιβάλλει εκλογές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π.Ευθυμίου κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πει αν είναι υπέρ των αντισυγκεντρώσεων και αν θεωρεί ότι αυτό είναι πολιτικά νόμιμο.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «ουδέποτε στηρίξαμε ή προκρίναμε αντισυγκεντρώσεις», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση, η οποία όπως υποστήριξε βρίσκεται «σε πανικό», «να μην τολμήσει να δυσφημήσει τους πολίτες που είναι στο δρόμο και να μην τους προβοκάρει».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε εμμέσως και στα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Μίκη Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντας θράσος «να στοχοποιούν σήμερα τον Μίκη Θεοδωράκη, όσοι πλασαρίζονταν στο παρελθόν για να φωτογραφηθούν δίπλα του».

Ο κ. Ευθυμίου απαντώντας στις επικρίσεις του κ. Τσίπρα τόνισε ότι «αυτό που «παίζεται» σήμερα δεν είναι τα κόμματα αλλά η επιβίωση της πατρίδας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment