PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αντιπαράθεση και αστυνομία στο Αττικό Νοσοκομείο


Ημέρα εντάσεων η Δευτέρα 21/12/2015 για το Αττικό Νοσοκομείο, καθώς ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων και της υπό παραίτηση υποδιοικήτριας του νοσοκομείου κ. Καρπούζου Λαμπρινής. Το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του την καταγγέλλει ως υπαίτια «για τον πρωτοφανή αυταρχισμό που επιδεικνύει απέναντι στους εργαζόμενους και το σωματείο».

Στην ανακοίνωση του σωματείου γίνονται αναφορές και στην «προϊστορία» της αντιπαράθεσης και συγκεκριμένα τα εξής:

«Σήμερα έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία στο χώρο του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια μαζικής κινητοποίησης του σωματείου, να προβεί σε μήνυση σε μέλος του ΔΣ του σωματείου και να απαιτήσει τη σύλληψη διαμαρτυρόμενων μελών του.

Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση της υποδιοικήτριας να συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για περικοπή εφημεριών (ακόμα και του επόμενου έτους προκαταβολικά!!!), μετακινήσεις προσωπικού, αναστολή κανονικών αδειών και ζητήματα που αφορούσαν τον οργανισμό του νοσοκομείου πχ ένταξη της παιδοχειρουργικής κλινικής στην παιδιατρική!!!

Η κ. Υποδιοικήτρια ως μέλος της προηγούμενης διοίκησης όχι απλά εφάρμοζε κατά γράμμα όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις των κυβερνήσεων, όχι μόνο συμφωνούσε με την επιχειρηματική λειτουργεία του νοσοκομείου, όχι μόνο ψήφιζε συνεχώς για την περικοπή εφημεριών και υπερωριών, αλλά ήταν πάντα ενάντια σε κάθε αίτημα των εργαζομένων. Και ενώ έχει ανακοινωθεί η παραίτησή της, επιχείρησε στη “ζούλα” να “προσφέρει” την τελευταία της υπηρεσία στο νοσκομείο με την παραπάνω ημερήσια διάταξη. Ελπίζοντας για επανατοποθέτησή της;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment