PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αντιδράσεις μαθητών και γονέων στο 30ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου


Ισχυρές αντιδράσεις υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες από μαθητές και γονείς στο 30ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου που βρίσκεται επί των οδών Ολυμπιονικών και Κοτζιά.

Τις τελευταίες ημέρες, ύστερα από συνελεύσεις του συλλόγου γονέων, έχουν πραγματοποιηθεί αποχές των μαθητών από τα μαθήματα.

Σα να μην έφτανε αυτό γονείς και μαθητές πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο της  Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, Γεωργίας Ψαρρά, εκθέτοντας τα προβλήματα του σχολείου, πολλά εκ των οποίων χρονίζουν.

Παρακολουθώντας τις κινητοποιήσεις που συμβαίνουν αντιληφθήκαμε ότι έξω από το σχολείο υπάρχουν «παρατημένα» μπάζα από εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου.

Όπως μας ανέφεραν γονείς οι εργασίες έγιναν στις τουαλέτες του σχολείου από συνεργεία του Δήμου όπου παλιά είδη υγιεινής αντικαταστάθηκαν από νέα.

Έπειτα από έκκληση του συλλόγου γονέων στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου τα μπάζα μαζεύτηκαν σήμερα έγκαιρα προς αποφυγή των χειροτέρων αφού τα παλιά είδη υγιεινής ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Βαρθολομαίος: Η πίστη στην Ανάσταση είναι η βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

Peristeri News

Leave a Comment