PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ανθρωποκυνηγητό για πορνοστάρ που βίασε και διαμέλισε άντρα


Ο κορμός ενός πτώματος βρέθηκε σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα του 29χρονου bisexual πορνοστάρ.

Ο κορμός ενός πτώματος βρέθηκε σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα του 29χρονου bisexual πορνοστάρ ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε συγκλονίσει τον κόσμο του διαδικτύου δολοφονώντας online δύο γατάκια και είχε γίνει θέμα στα δελτία ειδήσεων ως σύντροφος γυναίκας που βίαζε ανήλικες.

Δολοφόνος απίστευτης αγριότητας κρύβεται πίσω από το μακάβριο πακέτο με διαμελισμένα ανθρώπινα μέλη που έφτασε χτες μέσω ταχυδρομείου στα γραφεία της καναδικής κυβέρνησης. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου άγνωστος άνδρας (δεν διακρίνεται το πρόσωπό του) κακοποιεί, βιάζει, σκοτώνει και κομματιάζει έναν άνθρωπο τον οποίο έχει δεμένο στο κρεβάτι!

Το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του χρήστη που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο οδήγησε τους ντετέκτιβ στην πόρτα του διαμερίσματος ενός 29χρονου πορνοστάρ φτηνών παραγωγών σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου, Λούκα Ρόκο Μανιότα, στο Μόντρεαλ. Σε μια βαλίτσα βρέθηκε ο κορμός ενός ανθρώπινου σώματος στο οποίο ανήκει -σύμφωνα με την αστυνομία- το πόδι που ταχυδρομήθηκε στα γραφεία του Συντηρητικού Κόμματος (το οποίο βρίσκεται στην εξουσία)!

Το πόδι είχε ταχυδρομηθεί μαζί με ένα χέρι σε ένα κουτί που έφερε πολλές κηλίδες αίματος αλλά ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι εξετάσεις των εργαστηρίων προκειμένου να διασαφηνιστεί εάν και το χέρι προέρχεται από το ίδιο σώμα.

Το βίντεο της φρίκης φέρει τον τίτλο «1 Lunatic 1 Ice Pick» (1 Φρενοβλαβής 1 Παγοκόφτης) δείχνει έναν άντρα γυμνό ο οποίος είναι δεμένος σε κρεβάτι και δέχεται επίθεση από κάποιον που κρατάει στο ένα χέρι τον παγοκόφτη και στο άλλο ένα κουζινομάχαιρο. Στη συνέχεια η μουσική υπόκρουση του True Faith (των New Order) ακούγεται πιο έντονα ενώ το θύμα δέχεται μαχαιριές και βαθύ κόψιμο στον λαιμό. Ο δράστης αρχίζει να κόβει τα κομμάτια του σώματος και έπειτα να βιάζει το σώμα το οποίο εκτιμάται ότι είναι πια εντελώς άψυχο. Στο τέλος κόβει το κεφάλι και με τα διαμελισμένα μέλη προχωρά σε σεξουαλικές πράξεις.

Η αστυνομία διατηρεί τις επιφυλάξεις της για το αν το θύμα ήταν ζωντανό ή αν από την αρχή ήταν πτώμα δεμένο στο κρεβάτι αλλά από την ποσότητα αίματος εκτιμά πως δεν θα είχαν περάσει πολλές ώρες από την στιγμή του θανάτου. Ο Ρίτσαρντ Παγιέτ ο οποίος μένει στο απέναντι διαμέρισμα πάντως κατέθεσε ότι μία μέρα πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, το διαμέρισμα 208 όπου έμενε ο Μανιότα είχε όλη μέρα την πόρτα ανοιχτή και μια φριχτή μυρωδιά σάπιου κρέατος ταλαιπωρούσε όλη την πολυκατοικία.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο ίδιος χρήστης που ανέβασε το βίντεο με τον ακρωτηριασμό είχε προκαλέσει ανατριχίλες δύο χρόνια πριν με βίντεο στο οποίο δολοφονούσε online δύο γατάκια.

Στην αρχή έπαιζε στο κρεβάτι με τις γατούλες. Στη συνέχεια όμως τις έβαλε σε μία πλαστική σακούλα από την οποία αφαίρεσε όλο τον αέρα με τη βοήθεια μιας ηλεκτρικής σκούπας. Τα γατάκια υπέφεραν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν… Μόλις έκλεισε την σκούπα, ο δράστης έβγαλε περήφανος ένα -νεκρό πια- γατάκι από τη σακούλα και το κούνησε μπροστά στην κάμερα!

Η αστυνομία είναι σίγουρη ότι ο δράστης γνώριζε πολύ καλά τον άντρα τον οποίο διαμέλισε και εκφράζει φόβους πως σύντομα θα ταχυδρομηθούν κι άλλα κουτιά με μακάβριο περιεχόμενο από το ίδιο ή από άλλα θύματα.

Ο Μανιότα -ο οποίος κυκλοφορούσε επίσης με τα ονόματα Έρικ Κλίντον Νιούμαν και Βλάντιμιρ Ρομανόφ- είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα άρθρο, το 2009, με τίτλο «Πώς να εξαφανιστείς και να μην σε βρουν ποτέ»! Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν μάλιστα μαζί του όταν παραπονέθηκε δημοσίως πως η ζωή του καταστράφηκε από τις ψευδείς φήμες ότι ήταν σύντροφος της Κάρλα Ομόλκα η οποία βίαζε και σκότωνε νεαρά κορίτσια!

«Δουλεύαμε όλη τη νύχτα πάνω στο βίντεο και το προφίλ του δράστη. Πρόκειται για σκηνές που δεν έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας. Σαν πατέρας θα είχα μεγάλο πρόβλημα να κοιμηθώ τα βράδια αν ήξερα ότι ο δράστης ήταν κάπου εκεί έξω, στη γειτονιά μου», δήλωσε συγκλονισμένος από την αγριότητα του εγκλήματος ο διευθυντής του τμήματος Ιαν Λαφρενιέρ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment