PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αντ. Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μαθαίνει από τα λάθη του


Της διακυβέρνησης του υπεραμύνθηκε ο πρωην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στο 10 Συνέδριο της ΝΔ την Κυριακή ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς αφού τόνισε για την Νέα Δημοκρατία ότι είναι η παράταξη της ευθύνης καθώς «από την αρχή υποστήριξε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, στηρίζοντας τις μεταρρυθμίσεις», επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι καταρρέει σε όλα τα πεδία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μαθαίνει από τα λάθη του γιατί είναι το λάθος, είναι το ατύχημα που δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Όταν βγάλαμε το περίφημο προεκλογικό μας σποτάκι πολλοί αναρωτήθηκαν μήπως κινδυνολογούσαμε. Σήμερα μου λένε και λίγα τους είπες τότε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

«Γνωρίζει, πλέον, ο Έλληνας ποιος τους είπε τότε την αλήθεια. Τώρα, ο Τσίπρας βλέπει ότι τίποτα δεν του βγαίνει και λέει ότι όλα του πάνε μία χαρά. Καλά του λέει ο Κ. Μητσοτάκης ότι μετακόμισε σε ένα παράλληλο κόσμο. Θέλει να του πούμε και μπράβο που ξαναέφερε την ύφεση» σημείωσε.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι στο ΣΥΡΙΖΑ «παίζουν με τα σπίρτα σε αποθήκη με καύσιμα. Κάποιος πρέπει να τους πάρει τα σπίρτα από το χέρι και η μόνη παράταξη που μπορεί να το κάνει είναι η δική μας παράταξη».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταρρυθμίσεων, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία, όχι απλά πρέπει να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις, αλλά να δημιουργήσει ένα κύμα από τέτοιες: «Ευθύνονται όσοι δεν τόλμησαν τις μεταρρυθμίσεις αλλά και εκείνοι που αντιστάθηκαν λυσσαλέα. Ευθύνονται εκείνοι που ενέδωσαν στους πειρασμούς του λαϊκισμού αλλά κυρίως εκείνοι που πρωτοστάτησαν με ντουντούκες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment