PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αντ. Σαμαράς: Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες


Δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κ.Ο. της Ν.Δ. και τόνισε πως η κυβέρνηση κατάφερε να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποφύγει την έξοδο από το ευρώ.

«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες, τις εγχώριες και τις εισαγόμενες απ’ έξω», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κ.Ο. της Ν.Δ. και τόνισε πως η κυβέρνηση κατάφερε να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποφύγει την έξοδο από το ευρώ.

«Η Αργεντινή 13 χρόνια από τη χρεοκοπία της και ακόμα δεν έχει συνέλθει, ακόμα σπαράσσεται από ταραχές», σημείωσε ο κ. Σαμαράς, και υπενθύμισε ότι στο παρελθόν «ο ΣΥΡΙΖΑ μας καλούσε να μιμηθούμε το παράδειγμα της Αργεντινής και τώρα δεν θέλει να το θυμάται».

Απευθυνόμενους σε όσους σπεύδουν να αμφισβητήσουν το πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχε η Ελλάδα, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι αυτό είναι «καθαρό, αδιαμφισβήτητο και βιώσιμο» και υπολογίζεται κοντά στο 1 δισ. ευρώ για το 2013.

Αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές των αποδοχών των ενστόλων, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι ούτως ή αλλως η κυβέρνηση είχε δεσμευθεί να δώσει χρήματα στους ενστόλους κατά προτεραιότητα. «Αν δεν είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα δεν θα υπήρχαν περιθώρια να δώσουμε άμεσα τίποτα», πρόσθεσε.

«Το πλεόνασμα βγήκε από το αίμα του ελληνικού λαού και σε αυτόν θα επιστρέψει όπως επιστρέφουμε σήμερα και τα κλεμμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment