PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανοικτά παρά την απεργία τα καταστήματα


Ανοικτά είναι στην πλειοψηφία τους τα εμπορικά καταστήματα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος παρά την απεργία που εξήγγειλαν οι εμποροϋπάλληλοι για σήμερα, Κυριακή.

Ανοικτά είναι στην πλειοψηφία τους τα εμπορικά καταστήματα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος παρά την απεργία που εξήγγειλαν οι εμποροϋπάλληλοι για σήμερα, Κυριακή. Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) διοργανώνει αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Ερμού στο ύψος της πλατείας Συντάγματος.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των εμπορικών συλλόγων για το εορταστικό ωράριο, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, σήμερα Κυριακή, έως τις 6 το απόγευμα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και έως τις 5 το απόγευμα στον Πειραιά.

Τη Δευτέρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στην Αθήνα, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στον Πειραιά και από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, καθώς και την Τετάρτη, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά. Από Πέμπτη 3 Ιανουαρίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment