PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανοίγει ξανά το πάρκο σκύλων στο Περιστέρι


Μετά τον καθαρισμό και το κλείσιμο στο πάρκο σκύλων στο Περιστέρι για την προστασία των κατοικίδιων, ο χώρος ανοίγει ξανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πάρκο σκύλων στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού θα ανοίξει και πάλι την Παρασκευή στις 19.00 για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια άτυχη ιδιοκτήτρια σκύλου ράτσας ροντβάιλερ πήγε για βόλτα στο πάρκο σκύλων στο Περιστέρι όπου εισέπνευσε αερόβια φόλα. Η ιδιοκτήτρια είδε ότι ο σκύλος της δεν ήταν καλά και τον μετέφερε σε κτηνιατρείο όπου μετά από λίγη ώρα εξέπνευσε.

Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το περιστατικό έγινε δημόσιο και έπειτα από λίγες ώρες το πάρκο σκύλων έκλεισε για δυο μέρες. Με τις οδηγίες κτηνιάτρου το πάρκο καθαρίστηκε με άφθονο νερό από τους ιθύνοντες του φιλοζωικού συλλόγου και υδροφόρες του Δήμου Περιστερίου.

Για την εισπνεόμενη φόλα υπήρχε και οδηγία ότι έπειτα από παρέλευση 12 ωρών θα είχε εξατμιστεί αλλά οι υπεύθυνοι προτίμησαν η επαναλειτουργία του χώρου να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.

Άλλωστε ο χώρος του πάρκου είναι υπό την άριστη διαχείριση του φιλοζωικού συλλόγου «Dog’s school Club» τα τελευταία χρόνια έπειτα από τη λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment