PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανοδική τάση για ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις (video)


Ανοδική τάση κυρίως για την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και οριακά για το ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB.

Ανοδική τάση κυρίως για την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και οριακά για το ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας Real News.

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 24,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,8%, το ΠΑΣΟΚ 14,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,5%, το ΚΚΕ 5,9%, η Χρυσή Αυγή 5,8% και η ΔΗΜΑΡ 6,9%. Οικολόγοι -Πράσινοι λαμβάνουν 2,3%, ο ΛΑΟΣ 1,3%,η ΔΗΣΥ 1,7%, η Δημιουργία Ξανά 1,9%, η Δράση, 0,8%, και το άλλο κόμμα 2,2%.

Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 20,1%, έναντι 19,6% του ΣΥΡΙΖΑ και 11,9% του ΠΑΣΟΚ. Στην τέταρτη θέση με πτωτική τάση παραμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, την ώρα που η ΔΗΜΑΡ δείχνει να ενισχύεται και να «κυνηγά» την πέμπτη θέση έχοντας ποσοστό 5,7%.

Επίσης, αυτή τη στιγμή το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή εμφανίζονται να «παλεύουν» στην πρόθεση ψήφου γύρω από το όριο του 5% εμφανίζοντας ποσοστά 4,9% και 4,8% αντίστοιχα. Εκτός Βουλής μένουν Οικολόγοι, Δημιουργία Ξανά, Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ.

Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στη ερώτηση ποιος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, αν και ο «κανένας» αναδεικνύεται για άλλη μια φορά καταλληλότερος όλων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment