PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανησυχία στο Δήμο Περιστερίου – 2 ακόμα κρούσματα κορωνοϊού


Ανησυχία επικρατεί στο Δήμο Περιστερίου και στους εργαζόμενους των υπηρεσιών αφού την περασμένη βδομάδα εντοπίστηκαν 2 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Πρόκειται για δύο εργαζόμενους σε διαφορετικές υπηρεσίες αφού ο ένας βρίσκεται στο Δημαρχείο και ο άλλος στο δημοτικό κοιμητήριο.

Όπως είχε συμβεί και τις προηγούμενες φορές με τα κρούσματα κορωνοϊού ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τον ΕΟΔΥ με ιχνηλάτηση και covid-test.

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Αντιδήμαρχο Υγείας

Ιδιαίτερη προσοχή ζήτησε από τους προϊστάμενους των υπηρεσιών του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιώργος Μπεκιάρης, σε συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Μπεκιάρης τόνισε πως πρέπει να ακολουθούνται πιστά όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και οι εργαζόμενοι να φορούν σε σταθερή βάση τη μάσκα τους.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας ανέφερε πως ενδεχομένως θα πρέπει να γίνεται θερμομέτρηση σε όλα τα κτίρια του Δήμου κάτι που θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Μαίρη Τσιώτα όπως επίσης και εκπρόσωποι του συλλόγου εργαζομένων, εκπρόσωποι της πολιτικής προστασίας και εκπρόσωποι της επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας του Δήμου.

Κλείνοντας όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο και θα πρέπει να περιοριστούν μελλοντικά κρούσματα στις υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment