PeristeriNews.gr
Lifestyle

Angelina Jolie και Brad Pitt παντρεύτηκαν στο Παρίσι


Το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ, παντρεύτηκε κρυφά το Σάββατο 23 Αυγούστου στην Γαλλία, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του ζεύγους.

Το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, παντρεύτηκε κρυφά το Σάββατο 23 Αυγούστου στην Γαλλία, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του ζεύγους. Η τελετή έγινε σε ένα μικρό παρεκκλήσι στο Σατό Μιραβάλ, στο Κορέν της νότιας Γαλλίας παρουσία φίλων και συγγενών, ενώ το μυστήριο τέλεσε δικαστής από την Καλιφόρνια.

Η 39χρονη Αντζελίνα Τζολί αφού απέκτησε έξι παιδιά (τα τρία με υιοθεσία) με τον 50χρονο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να του πει το μεγάλο «ναι» έπειτα από απαίτηση όλης της οικογένειας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα παντρευόταν ξανά μόνο εάν έκρινε ότι αυτό θα έκανε καλό στην ψυχολογία των παιδιών. Η Αντζελίνα Τζολί έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές, τον Βρετανό ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ το 1996 και τον Αμερικανό ηθοποιό Μπίλι Μπομ Θόρτον το 2000, με τον κάθε γάμο να διαρκεί μια τριετία. Ο Μπραντ Πιτ όταν την γνώρισε, στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Ms Smith», το 2004, ήταν παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment