PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης της Ένωσης Κεντρώων


Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ο κ. Κατσιαντώνης σε μια δεύτερη επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιαντώνης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσιαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.

«Τους επόμενους μήνες θα πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά την επόμενη κίνηση», συμπλήρωσε.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση Κατσιαντώνη η δύναμη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ενωσης Κεντρώων μειώνεται πλέον στους έξι βουλευτές.

Ένωση Κεντρώων: Άλλα λέγατε, κ. Κατσιαντώνη

Μέσω twitter απάντησε η Ένωση Κεντρώων στην ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος, Γιώργου Κατσιαντώνη, προβάλλοντας παλαιότερη δήλωση του βουλευτή που έλεγε «…είμαι ΕΔΩ, παραμένω ΕΔΩ».

Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή η Ένωση Κεντρώων σημειώνει: «Πού είναι το ΕΔΩ; Πού παραμένει; Ποιος του έδωσε δύναμη; Με ποια συναίνεση; Άλλα λέγατε κ. Κατσιαντώνη…».

Επίσης, κύκλοι του κόμματος σημειώνουν για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Κατσιαντώνη:

«Το μεγαλύτερο έκλημα είναι η αχαριστία. Ο συγκεκριμένος βουλευτής βγήκε με την κατάθεση ενός παραβόλου. Δεν αισθανόμεθα ότι χάσαμε κάτι. Αντίθετα, ο λαός βλέπει προθέσεις και διαθέσεις. Όλοι θα κριθούμε στην ώρα μας».

Κ. Κατσιαντώνης: Πολιτικές οι διαφορές μου με την Ένωση Κεντρώων

Την πρόθεση του να παραμείνει ανεξάρτητος τους επόμενους μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ωστόσο, όπως είπε, θα πάρει μία «πολιτική απόφαση», εξέφρασε ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησής του από την Ένωση Κεντρώων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» o ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε πως θεωρεί τον εαυτό του κεντρώο και νεοφιλελεύθερο.

Τόνισε επίσης ότι είναι καθαρά πολιτικές οι διαφορές του με την Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας πως δεν είχε κάποια προσωπική διαφορά με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη.

«Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να συνεχίσουμε μαζί», τόνισε, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να δει μία Ένωση Κεντρώων με σωστές δομές.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα στηρίξει τα νομοθετήματα της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment