PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Ενεργούς Πολίτες Περιστερίου η Νάντια Ανουσάκη


Με ανακοίνωσή της η διαμερισματική σύμβουλος του 3ου διαμερίσματος Περιστερίου δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική παράταξη, Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κας Ανουσάκη:

Η δημοτική παράταξη «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι», επιβεβαίωσε τον εμμονικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, με την τελευταία ανακοίνωση που αφορά την παράδοση έδρας των συναδέλφων Στέφανου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Σαντή.

Τον τελευταίο χρόνο αντί να λειτουργήσει ενωτικά και συνθετικά, έκανε το ακριβώς αντίθετο. Κι αυτό παράλληλα με την αδυναμία του συντονιστικού να ανταπεξέλθει και να αντιμετωπίσει δυναμικά ως αντιπολίτευση, τα σοβαρά και κύρια θέματα που μαστίζουν την πόλη μας .

Τα τελευταία χρόνια, ως διαμερισματική σύμβουλος του 3ου διαμερίσματος, προσπάθησα στο μέτρο του δυνατού, καθώς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, να ενημερωθώ πώς πρέπει να λειτουργώ , αλλά η βοήθεια σε αυτό από το συντονιστικό ήταν ανύπαρκτη.

Με αυτή την ανακοίνωση λοιπόν θα ήθελα να σας ενημερώσω για την ανεξαρτητοποίηση μου αλλά και την αποχώρηση μου από μέλος της παράταξης, καθώς αδυνατώ πλέον να συνεργαστώ με μια παράταξη που δεν με εκφράζει . Ενημερώνω ότι δεν παραδίδω την έδρα της διαμερισματικής συμβούλου, καθώς εκλέχτηκα ως συνεργαζόμενη με την παράταξη .

Θα συνεχίζω να μάχομαι για τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, δίπλα στους δημότες και ειδικότερα του 3ου διαμερίσματος Περιστερίου, όπως κάνω από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου. Θα ήθελα να προσθέσω, ότι πραγματικά ευχαριστώ για την συνεργασία, τον επικεφαλή της παράταξης Φώτη Kουγιουμτζή και τους δημοτικούς συμβούλους Σοφία Αλεξοπούλου και Νίκο Ζούτσο , ανθρώπους που πραγματικά εκτιμώ.

Ανουσάκη Αδαμαντία (Νάντια)

Διαμερισματική Σύμβουλος 3ου διαμερίσματος Περιστερίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment