PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ζητούν να μην κλείσει άμεσα η Βουλή


Να μην κλείσει για μία ημέρα η Βουλή ζήτησε ο εκπρόσωπος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Τέρενς Κουίκ.

Να μην κλείσει για μία ημέρα η Βουλή ζήτησε ο εκπρόσωπος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Τέρενς Κουίκ, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:

«Απαράδεκτη επιχείρηση παρέμβασης στα εσωτερικά μας και ξεκάθαρος εκβιασμός, είναι η παραίνεση της Άγκελας Μέρκελ στον Πρόεδρο της Ελληνικής δημοκρατιας.

Η επιλογή του χρόνου μέσα στην προεκλογική περίοδο, ομολογεί προσπάθεια πρόκλησης φόβου, αλλά και στρέβλωσης των αληθινών ερωτημάτων που ζητούν απάντηση απο τους πολίτες.

Ελπίζουμε μάλιστα, να μην ανατεθεί η σύνταξη του ερωτήματος στον Γιώργο Παπανδρεου, που δικαίως αποπέμφθηκε γι αυτό το λόγο. Αλλά ποιός να δώσει αποστομωτική απάντηση; Μήπως ο κ Σαμαράς ή ο κ Βενιζέλος που υπέγραψαν την μετατροπή μας σε αποικία; Ας απαντήσει ο Ελληνικός λαός στις 17 Ιουνίου».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ζητήσουν να μην διαλυθεί η Βουλη αμεσα, ώστε να γίνει την Δευτέρα συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως με θέμα την Οικονομική μας Διπλωματία μέσα στην Ευρωζώνη.

Σχετικό αίτημα θα διαβιβαστεί στον Πρόεδρο της Βουλής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δήλωση Καμμένου

Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος του κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε από Γερμανίδα δημοσιογράφο που συνόδευε το Γερμανό αξιωματούχο, τι σχόλιο έχει να κάνει για την πρόταση Μέρκελ περί δημοψηφίσματος.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε ως εξής:

«Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε δημοψήφισμα. Είμαστε μέσα στην Ευρώπη, είμαστε μέσα στο ευρώ. Και καμία διαδικασία δεν προβλέπει είτε να βγούμε μόνοι μας είτε να μας βγάλουν από το ευρώ.

Αν η Γερμανία, η κ. Μέρκελ, επιμένει σε δημοψήφισμα, ας το κάνει για τη χώρα της, ας το κάνει για τη Γερμανία αν θέλει να παραμείνει εκείνη στο ευρώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment