PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ανέβηκε στο Netflix η 5η σεζόν του La Casa de Papel


Η δημοφιλής σειρά La Casa de Papel επιστρέφει από σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο Netflix με το πρώτο μέρος του νέου και τελευταίου κύκλου του, που αναμένεται εξίσου συναρπαστικός με τους προηγούμενους.

Εξάλλου, ο δημιουργός της ισπανικής επιτυχίας, Άλεξ Πίνα έχει προανααγγείλει οτι η τελευταία σεζόν θα ειναι είναι η πιο επική από όλες τις προηγούμενες.

Στο ελληνικό Netflix κυκλοφόρησαν τα πρώτα πέντε επεισόδια, με την καθηλωτική αστυνομική σειρά που κέρδισε Emmy, Premios Fénix, Premios Iris Καλύτερης Δραματικής Σειράς και άλλα 6 βραβεία.

Το τρέιλερ: Αιχμάλωτος της Αλίσια ο προφέσορ

Στο επίσημο τρέιλερ του πρώτου μέρους που δόθηκε στη δημοσιότητα, βλέπουμε τον Προφεσόρ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλυσοδεμένος και αιχμάλωτος της Αλίσια. Την ίδια στιγμή, ο στρατός ετοιμάζεται να εισβάλει μέσα στην ισπανική τράπεζα που βρίσκεται αμπαρωμένη η συμμορία. Το βίντεο είναι «παραδοσιακά» γεμάτο σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα.

Εκτός απο τους γνωστούς πρωταγωνιστές στη νέα σεζόν προστίθενται τρεις νέοι χαρακτήρες. Πρόκειται για τον Ρενέ, τη μεγάλη αγάπη της Τόκιο από το παρελθόν που υποδύεται ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε γνωστός από τα Sky Rojo, Narcos και Sense8.

Η δεύτερη νέα είσοδος είναι αυτή του Πάτρικ Κριάντο που θα υποδυθεί τον Ραφαέλ, τον «άσωτο γιο» του Μπερλίν. Και τέλος στην πέμπτη σεζόν θα δούμε και τον ηθοποιό Χοσέ Μανουέλ Σέδα στον ρόλο του Σαγκάστα, έναν σκληρό διοικητή των ειδικών δυνάμεων του ισπανικού στρατού.

Ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο

«Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους.

Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο». Τα τελευταία πέντε επεισόδια του τελευταίου κύκλου θα ακολουθήσουν στις 3 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ τιμάει τις γυναίκες

Peristeri News

Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας στη φετινή Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης

Peristeri News

Leave a Comment