PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανεβάζει τις μετοχές του ο Σα Πίντο


Έπειτα από τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς ο Ατρόμητος έχει αναπτερώσει τις ελπίδες του για μια θέση στην πεντάδα και ο Ρικάρντο Σα Πίντο πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την αντεπίθεση των «κυανολεύκων».

Μέρες πνευματικής και σωματικής ξεκούρασης είναι αυτές για τους παίκτες του Ατρόμητου, αφού μέσα σε… πεντέμιση μέρες κλήθηκε να δώσει τρία ματς υψηλών απαιτήσεων, με το πρόσημο να είναι θετικό.

Δευτέρα βράδυ αντιμετώπισε τη Βέροια εκτός έδρας, Πέμπτη βράδυ τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας και Κυριακή μεσημέρι τον Ηρακλή στο Περιστέρι, σε ένα ματς ζωής και θανάτου ειδικότερα για τον «Γηραιό».

Παρ’ όλα αυτά με μπόλικη θέληση και τύχη επικράτησε στα δύο ματς πρωταθλήματος ενώ στις λεπτομέρειες ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Η αντεπίθεση που έχει σημάνει η ομάδα των «κυανολεύκων» κυρίως σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει από τη διοίκηση του Ατρόμητου, που πιστώνει σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίε επιτυχίες στον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος απολαμβάνει πολύ περισσότερο τη δεύτερη θητεία του στο Περιστέρι, κάτι που φαίνεται και από τις εκδηλώσεις του μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματα, αλλά κυρίως στην καθημερινότητά του δείχνοντας ότι το… διασκεδάζει, βάζοντας σε αυτό το παιχνίδι και τους παίκτες ή τουλάχιστον πολύ περισσότερο συγκριτικά με την πρώτη του θητεία.

Αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα ήταν δεδομένο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα δεχόταν πρόταση ανανέωσης συνεργασίας για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Περιστέρι. Αυτή τη στιγμή και ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει ανεβάσει τις μετοχές του και δεν είναι πολύ μακριά από το να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment