PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανεβασμένη ψυχολογία στο ΓΣΠ


Η νίκη στο Αλεξάνδρειο ανέβασε τις μετοχές του Περιστερίου και την ψυχολογία των παικτών, για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ το έργο στις Κουκουβάουνες έμοιαζε με καλή προπόνηση.

Η νίκη στο Αλεξάνδρειο ανέβασε τις μετοχές του Περιστερίου, την ψυχολογία των παικτών, αλλά όχι τη… μύτη τους, αφού από την 5η αγωνιστική καμιά ομάδα δεν πέτυχε τους στόχους της.

Ο δρόμος είναι μακρύς και η διαδικασία επίπονη. Ακόμα βέβαια και στην περίπτωση που κάποιος έδειχνε επιρρεπής στην παρεκτροπή, η παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη λειτουργεί αποτρεπτικά, αφού ο προπονητής μας έχει την εμπειρία σε διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Η ομάδα ξεκινάει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο «Ανδ.Παπανδρέου», με τις καλύτερες προοπτικές: ο Τζούλιαν Σένσλι έδωσε στίγμα ότι είναι καλά μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον κράτησε στην Αθήνα. Αδύναμος μεν, αλλά καλά στην υγεία του ώστε να ξεκινήσει προπόνηση, ενώ ο Γιώργος Τσιάκος, φυσικά, επέστρεψε από τη συμπρωτεύουσα στην οποία έμεινε για λίγο μετά την αγωνιστική του Σαββάτου.

Αναφορικά στην Κυριακή, με το τζάμπολ στις 12:30, βρισκόμαστε μπροστά σε ακόμα ένα πείραμα της Λίγκας για την καλύτερη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο και όλοι περιμένουμε να διαπιστώσουμε τη λειτουργικότητά του. Η ομάδα, βέβαια, φροντίζει από αύριο για την άμεση προσαρμογή της και θα αρχίζει τις προπονήσεις της ακριβώς στις 12:30 μετά το μεσημέρι.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Κουκουβάουνες – Περιστέρι 33-53

Για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ το έργο στις Κουκουβάουνες έμοιαζε εκ προοιμίου εύκολο και έτσι αποδείχθηκε, αφού η νίκη 53-33 ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν νωρίς, αφού από το πρώτο ημίχρονο (10-31) η ομάδα μας είχε διαφορά που επέτρεψε στον Γιώργο Κολτσίδα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα: 8-20, 2-11, 7-15, 9-7

Διαιτητές: Καπνιά, Πέτρου

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ (Ραχιώτη): Ροδοπούλου, Τοσιτζού 12, Κασιδιάρη, Θάνου 5, Μανωλά 2, Πανούλη 12, Κιούση, Παυλίδου 2, Τζήμα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κολτσίδας): Κοντοέ 1, Μπενέκη 9, Σερέτη 7 (1), Γκούμα, Ψωμά 4, Μουστάκα, Σιούκα 13, Χρονοπούλου 10, Χιώτη 9, Σαραγιώτη, Χαραλαμπάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment