PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άνετο απόγευμα για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι


Στις νίκες επέστρεψε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 2-0 του Ιωνικού σε μία αναμέτρηση που το τελικό σκορ θα έπρεπε να είχε ξεφύγει.

Στα μόλις 66 δευτερόλεπτα άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα, αφού τότε (2′) καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου και ο ρέφερι Παπαδόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Τσίμπσαχ για το μαρκάρισμά του επί του Κιάρτανσον.

Το VAR «συμφώνησε» μαζί του, ο Ισλανδός φορ ευστόχησε από τα 11 βήματα στο 4′ και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Ιωνικός δεν κλείστηκε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και αυτό επέτρεψε στον Ατρόμητο να φτάνει με ευκολία μέχρι τα καρέ του.

Ως το 29′ ο Ατρόμητος έβγαλε ακόμη τέσσερις τελικές (κορυφαία μία κεφαλιά του Κιάρτασον που μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης), κρατούσε μπάλα σε επίπεδα πάνω του 60% και έβρισκε κενούς χώρους, αφού είναι μεταξύ άλλων χαρακτηριστικό πως ο Σάκιτς σε δύο περιπτώσεις ανέκοψε εντυπωσιακά τρανζίσιον του.

Η πίεση του Ατρόμητου συνεχίστηκε μέχρι την ανάπαυλα με τον Χουτεσιώτη να κρατάει το ματς στο 1-0.

Το δεύτερο μισό άρχισε με τον Ατρόμητο πιο φουριόζο για ενίσχυση του προβαδίσματος.

Με κορυφαίο του γηπέδου τον Κεσχρίντα που από τα δεξιά έκανε συνεχώς επελάσεις, «εγκαταστάθηκε» γύρω από τα καρέ των αντιπάλων του, κέρδιζε στατικές μπάλες, δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις και τελικά βρήκε στο 59′ το πολυπόθητο για εκείνον δεύτερο γκολ.

Οι Ρομπάιγ, Ντε Μποκ «βρέθηκαν» πολύ όμορφα από τα αριστερά, ο τελευταίος πάτησε στο «κουτί» και «έκοψε» για το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Ροτάριου ήρθε σαν «τρέιλερ» και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κρις Κόλμαν διατήρησε την κατοχή και πήρε τη νίκη που ήθελε για να επιστρέψει στην διεκδίκηση των πλει-οφ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Εντερ Γκνοζάλες, Φριντζόνσον (79’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Λοβέρα (29′ Κάνιας), Μύγας (79’ Ελευθεριάδης), Αοσμαν (55’ Φατιγκά), Μάντζης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment