PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Άνεση και στυλ το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που πρέπει να φοράτε λιγότερα και να αφήνετε την επιδερμίδα σας να αναπνέει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε οτιδήποτε! Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν ψωνίζετε γυναικεία καλοκαιρινά ρούχα.

Προτιμήστε τα βασικά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε μερικά βασικά. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα λευκό τζιν ή ένα λευκό φόρεμα. Αυτά τα κομμάτια θα δείχνουν καλά σχεδόν σε όλους και είναι εύκολο να τα συνδυάσετε με άλλα κομμάτια. Τα λευκά τζιν είναι ιδανικά για μια καλοκαιρινή μέρα στην παραλία ή στο πάρκο, ενώ ένα λευκό φόρεμα είναι ιδανικό για βραδινή έξοδο συνδυάζοντας τα με flatforms ή mules.

Το χρώμα είναι ο φίλος σας

Τώρα που έχετε τα βασικά, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να παίζετε με το χρώμα! Αν αισθάνεστε τολμηρές, δοκιμάστε να φορέσετε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο ή το πορτοκαλί. Αυτά τα χρώματα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος και θα δώσουν στους ανθρώπους κάτι ενδιαφέρον να κοιτάξουν. Αν είστε πιο συντηρητικοί, προτιμήστε ήπιους τόνους όπως το γκρι ή το ναυτικό μπλε. Αυτά τα χρώματα θα συμπληρώσουν κάθε τόνο δέρματος και θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να εστιάσουν στο στυλ σας και όχι στο ίδιο το ντύσιμό σας.

Η άνεση είναι το κλειδί

Η άνεση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας όταν επιλέγετε καλοκαιρινά ρούχα για τις γυναίκες. Αν φοράτε κάτι που δεν εφαρμόζει σωστά ή δεν αισθάνεστε άνετα στο σώμα σας, τότε δεν θα σας πηγαίνει, όσο ακριβό και αν είναι το φόρεμα. Βεβαιωθείτε επίσης ότι ό,τι αγοράζετε ταιριάζει σωστά στον σωματότυπό σας και δεν περιορίζει την κίνηση με κανέναν τρόπο.

Εφαρμογή

Βεβαιωθείτε ότι ό,τι αγοράσετε εφαρμόζει καλά, ώστε να μην καταλήξετε να αισθάνεστε άβολα ή άβολα μέσα σε αυτό όλη την ημέρα! Όταν ψωνίζετε κάτι όπως μαγιό που πρόκειται να φορεθεί σε δημόσιο χώρο δοκιμάστε πολλά μεγέθη μέχρι να βρείτε ένα που να σας ταιριάζει τέλεια χωρίς να είναι πολύ στενό ή πολύ φαρδύ κάπου.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα ρούχα σας ταιριάζουν μεταξύ τους, ώστε το ντύσιμό σας να φαίνεται ολοκληρωμένο και όχι αταίριαστα κομμάτια που έχουν πεταχτεί τυχαία μαζί. Ίσως να θέλετε να αγοράσετε και κάποια αξεσουάρ, όπως ζώνες ή κασκόλ, για να προσθέσετε χρώμα και στυλ στο ντύσιμό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να τα κρατήσετε όλα μαζί, ακόμη και αν ένα κομμάτι δεν ταιριάζει πια τέλεια μετά από πολλές φορές που το έχετε πλύνει στο πλυντήριο!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment