Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ανέλαβε την ευθύνη

Ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου “Ελεύθερη Αττική” με δήλωσή του ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη “για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό”.

Ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου “Ελεύθερη Αττική” με δήλωσή του ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη “για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό”.

Τόνισε ότι εξακολουθεί να πιστεύει “στην ανάγκη να φύγει αυτή η κυβέρνηση επειγόντως πριν η ζημιά για τη χώρα γίνει ανεπανόρθωτη”.

Για την εκλογική μάχη του συνδυασμού του, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι “μια μικρή ομάδα από συντρόφους και συντρόφισσες έδωσε υπόσταση στο εγχείρημά μας για την ανασυγκρότηση της αριστεράς. Ευχαριστούμε όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσουμε. Χαιρετίζουμε τη νεολαία της αποχής. Δεν τους πείσαμε. Περιμένουμε πολλά από αυτούς. Υπάρχει και τρίτος γύρος. Και θα είναι κοινωνικός. Και θα είμαστε παρόντες”.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι συμβαίνει με τον πολύπαθο υποθαλάσσιο αγωγό υδροδότησης της Αίγινας

Peristeri News

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στην Αγία Βαρβάρα

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Καμία πρακτική που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια δεν θα γίνει ανεκτή

Peristeri News

Leave a Comment