PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σ. Τζόκας (video)


Σε μια σεμνή τελετή παράδοσης-παραλαβής ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Κ. Παπαντωνίου παρέδωσε τη θέση του…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας από τον απερχόμενο Κώστα Παπαντωνίου στον εκλεγέντα Σπύρο Τζόκα.

Ο κ. Παπαντωνίου ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά για την περίοδο που διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης και τόνισε πως η Κοινωνία μέσα από την κάλπη έδωσε το μήνυμά της και πρέπει όλοι να το σεβαστούν.

Ο νεοεκλεγείς Σπύρος Τζόκας αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Παπαντωνίου και την βοήθεια που του έχει δώσει μέχρι στιγμής ενόψει των νέων καθηκόντων του, ανέφερε πως μια νέα περίοδος ξεκινάει και η Δυτική Αθήνα πρέπει να πάει ακόμα πιο μπροστά συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που είχε την προηγούμενη τετραετία σε σχέση με άλλες Αντιπεριφέρειες.

Και ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης στην τελετή παράδοσης-παραλαβής


Κατά τη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος αποχαιρέτησε, όπως δήλωσε, τον φίλο Κώστα Παπαντωνίου και να καλωσορίσει στην πόλη, τον επίσης φίλο Σπύρο Τζόκα.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

“Τον κ. Παπαντωνίου γνωρίσαμε μέσα από το λειτούργημά του στα Δυτικά, η κοινή γνώμη λέει ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος και ευπρέπεια, συνεργάσιμος και αποτελεσματικός δημόσιος λειτουργός.

Με τον κ. Τζόκα βρισκόμαστε στην ίδια “όχθη του ποταμού”, είμαστε αυτοδιοικητικοί, “ερωτευμένοι” και ταγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο πρώην πετυχημένος Δήμαρχος Καισαριανής, προέρχεται από μια πόλη που ταυτίζεται με το “μέταλλο” το δικό μας, του Περιστερίου, το “DNA” μας προέρχεται από τη Μικρά Ασία και την προσφυγιά.”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment