PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Θολό «Ποτάμι» που «κατεβάζει» αόριστες γενικολογίες


Για «πάγιες πλέον “θέσεις” τυχοδιωκτικού και επικοινωνιακού κατασκευάσματος» που «οφείλει να ξαναδεί πριν από όλους το 6,6% των πολιτών εκείνων που με την ψήφο τους στήριξαν καλόπιστα το “Ποτάμι” στις Ευρωεκλογές», κάνουν λόγο οι ΑΝ.ΕΛ. .

Για «πάγιες πλέον “θέσεις” τυχοδιωκτικού και επικοινωνιακού κατασκευάσματος» που «οφείλει να ξαναδεί πριν από όλους το 6,6% των πολιτών εκείνων που με την ψήφο τους στήριξαν καλόπιστα το “Ποτάμι” στις Ευρωεκλογές», κάνουν λόγο οι ΑΝ.ΕΛ. με αφορμή το συνέδριο του «Ποταμιού».

Αναλυτικά τι αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη:

«Στις 25 Μαΐου το 6,6% του εκλογικού σώματος ψήφισε “Ποτάμι”, αν κι ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης παραδεχόταν δημόσια πως δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υποσχόταν όμως να ανακοινώσει τις προτάσεις του μετά τις Ευρωεκλογές…

Χθες, με την ολοκλήρωση του ιδρυτικού του συνεδρίου, το “Ποτάμι” έκανε τελικά κάποιες ανακοινώσεις.

Η μόνη όμως συγκεκριμένη πρόταση που ακούστηκε, χαμένη μέσα στον γνωστό ωκεανό αοριστίας και γενικόλογων διαπιστώσεων του “Ποταμιού”, ήταν το ξεπούλημα της μικρής ΔΕΗ!

Κατά τα άλλα, ο κ. Θεοδωράκης φαίνεται να ανακάλυψε την “προγραμματική πυρίτιδα” που πιστεύει ότι θα τον λυτρώσει από την υποχρέωση να πει δημόσια τι πιστεύει για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Το μεγαλοφυές τέχνασμα του είναι να καλέσει άλλους πολιτικούς χώρους “να κάνουν μια πρόταση” για τα διάφορα ανοιχτά ζητήματα και από πλευράς “Ποταμιού” το μόνο που δεσμεύονται είναι «να τη δούνε» κατά περίπτωση!

Αυτές τις πάγιες πλέον “θέσεις” του παραπάνω τυχοδιωκτικού και επικοινωνιακού κατασκευάσματος οφείλει να ξαναδεί πριν από όλους το 6,6% των πολιτών εκείνων που με την ψήφο τους στήριξαν καλόπιστα το “Ποτάμι” στις Ευρωεκλογές.

Χθες όμως είχαμε και κάτι καινούργιο. Ο κ. Θεοδωράκης αποδέχθηκε την στήριξη πολιτικά σεσημασμένων όπως οι Τατσόπουλος και Ψαριανός, οι οποίοι παρουσιάσθηκαν ως μέλη της “δεξαμενής σκέψης του Ποταμιού”!

Μαζί μ’ αυτούς και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, γνωστό στέλεχος του “Ποταμιού” και ταυτόχρονα στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργικού γραφείου και του κ. Σαμαρά…

Καλούμε τον κ. Θεοδωράκη τουλάχιστον να εξηγήσει δημόσια με ποια ιδιότητα τον συμβουλεύει ο εν λόγω πρωθυπουργικός σύμβουλος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment