PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Η Ν.Δ. εκπροσωπεί το παλιό και το φθαρμένο


Επίθεση στη Ν.Δ. εξαπέλυσε ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας.

Επίθεση στη Ν.Δ. εξαπέλυσε ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας.

Ο κ. Μοίρας κατηγόρησε συγκεκριμένα τη Ν.Δ. ότι μετά «την στρατηγική της πολιτικής πόλωσης και της οξύτητας» παίζει το «χαρτί της δήθεν θεσμικότητας», χαρτί που όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, «έχει ήδη κάψει».

«Μιλάει για συναινέσεις ενώ μέχρι χθες μόλις, τα μέσα διαλόγου που χρησιμοποιούσε ήταν οι χαρακτηρισμοί ‘ψευτράκος’, ‘πονηρούλης’, ‘χαρούμενος’ κ.α. Μιλάει για συνεργασίες των υγιών δυνάμεων, το κόμμα που εκπέμπει συνεχώς οσμές διαφθοράς, συναλλαγής και συγκάλυψης δίνοντας πολιτικό άσυλο σε επιφανείς συνεργάτες και συμβούλους που είναι μέσα στις λίστες Λαγκάρντ και υπόλογοι στη Δικαιοσύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας των ΑΝΕΛ.

Η Ν.Δ., πρόσθεσε ο ίδιος, «εκπροσωπεί το παλιό και το φθαρμένο, γι’ αυτό και καταδικάστηκε από το λαό δύο φορές, στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου και το ίδιο θα συμβεί και στις 20 Σεπτεμβρίου».

Ο κ. Μοίρας κάλεσε τέλος τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τους ΑΝΕΠ, που όπως είπε, «θα είναι και πάλι μετά τις εκλογές ο βασικός ισχυροποιητικός σταθεροποιητικός παράγοντας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment