PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Απαράδεκτο να απευθύνει ο Ζ. Κ. Γιούνκερ τεχνητά εκβιαστικά διλήμματα


Δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑνΕλ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Η σημερινή απολογία του κ. Γιούνκερ και η προσπάθειά του να δικαιολογηθεί για τη στάση του δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο πειστική. Επιπλέον είναι απαράδεκτο να απευθύνει ο πρόεδρος της Κομισιόν τεχνητά εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό για ”παραμονή ή έξοδο από το ευρώ”» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑνΕλ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Προσθέτει ότι «δυστυχώς, μετά τα εκβιαστικά τελεσίγραφα για νέα δυσβάσταχτα μνημόνια, οι δανειστές προχώρησαν στον πιστωτικό στραγγαλισμό και στη δημιουργία κλίματος οικονομικής ασφυξίας σε βάρος της χώρας μας, με στόχο να παρεμποδιστεί η ελεύθερη έκφραση της βούλησης των Ελλήνων πολιτών στο δημοψήφισμα».

«Ο ελληνικός λαός όμως δεν δέχεται να του κουνάνε το δάχτυλο. Δεν δέχεται να τον απειλούν με πιστωτική ασφυξία. Σε αυτόν εδώ τον τόπο υπάρχει Δημοκρατία. Και αυτή τη Δημοκρατία δεν μπορεί κανείς να την εκβιάσει» υπογραμμίζει η κ. Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας στη δήλωσή της ότι «οι Έλληνες πολίτες καλούνται να απαντήσουν στον εκβιασμό των δανειστών με περηφάνια και χωρίς φόβο. Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment