PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ατρόμητος-Λαμία


Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναβολή του προγραμματισμένου γι΄ αύριο (3/2, 17:15) παιχνιδιού Ατρόμητος-Λαμία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, καθώς στους τελευταίους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην ομάδα της Φθιώτιδας ανιχνεύθηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο – 0-1 ο Αστέρας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment