PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Αναβάθμιση υπηρεσιών στα νέα κινητά της HTC


Συγκεκριμένα μιλάμε για τα νέα smartphones HTC Desire HDTM και HTC Desire ZTM

Το HTC Sense™ ενσωματώνει μια γκάμα αναβαθμισμένων πολυμεσικών υπηρεσιών και υπηρεσιών βασισμένων στη γεωγραφική θέση, ενώ εισάγει το HTCSense.com, μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών της HTC.

Η HTC ανακοίνωσε τη βελτιωμένη φιλοσοφία σχεδιασμού HTC Sense, η οποία ενσωματώνεται στα δύο νέα της Android smartphones, HTC Desire HDTM και HTC Desire ZTM.

Το HTC Sense εισάγει σημαντικές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται μια σειρά από δωρεάν συνδεδεμένες υπηρεσίες, με την ονομασία HTCSense.com, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης των κινητών τηλεφώνων της HTC.

Η νέα εμπειρία HTC Sense™ προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τον τρόπο που ο χρήστης συλλαμβάνει, δημιουργεί, μοιράζεται και αποκτά πρόσβαση σε πολυμεσικό περιεχόμενο. Δημιουργώντας μια νέα εμπειρία στη χρήση της κάμερας, οι κάτοχοι της συσκευής έχουν τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD και σύλληψης ή επεξεργασίας εικόνων που πλαισιώνονται από μια πληθώρα ειδικών εφέ. Χάρη στη λειτουργία «HTC Locations», τη νέα επαναστατική εμπειρία πλοήγησης, οι χρήστες αποκτούν άμεση και κατά παραγγελία πρόσβαση στους χάρτες, χωρίς καθυστερήσεις ή οικονομικές επιβαρύνσεις από τέλη περιαγωγής.

Το HTC Sense™ περιλαμβάνει επίσης μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, μέσα από το νέο online κατάστημα e-books, που βασίζεται στην υπηρεσία KoboTM και έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη βελτιστοποιημένο για χρήση απ’ το κινητό, που επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων, την άμεση αναζήτηση ορισμών ή τη μετάφραση άγνωστων όρων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment