Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Αναβάθμιση στις εφορίες με 1.300 προσλήψεις

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με 1300 άτομα θα ενισχυθούν οι Εφορίες. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η αποτελεσματική λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Με 1300 άτομα θα ενισχυθούν οι Εφορίες. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η αποτελεσματική λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Προχωρεί σε προσλήψεις, στην εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού και σε μετακινήσεις υπαλλήλων σε υπηρεσίες άμεσης προτεραιότητας.

Η ένταξη του νέου προσωπικού θα πραγματοποιηθεί με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. «Μαγνήτη» για χιλιάδες υποψηφίους υψηλών προσόντων συνιστούν οι 1.300 προσλήψεις εφοριακών, που θα προκηρύξει μέσα στο επόμενο εξάμηνο το υπουργείο Οικονομικών.

Ο νέος κύκλος διορισμών που ανοίγει στο υπουργείο, θα υλοποιηθεί από το ΑΣΕΠ και αφορά 300 θέσεις ΠΕ Εφοριακών φέτος και επιπλέον 1.000 θέσεις εντός του 2014.

Οι νέοι υπάλληλοι, αυξημένων προσόντων, θα στελεχώσουν τη νέα ανεξάρτητη ελεγκτική υπηρεσία που αριθμεί πάνω από 2.000 έμπειρους ελεγκτές και χιλιάδες υπαλλήλους, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τις διαδικασίες είσπραξης των φορολογικών εσόδων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος

Peristerinews.gr Newsroom

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,53 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Peristerinews.gr Newsroom

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment