PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί – Αναστολή δικαστηρίων


Αναβάλλονται για σήμερα οι εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, οι εμβολιασμοί επρόκειτο να αναβληθούν και στην Εύβοια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου, οι εμβολιασμοί «τρέχουν» κανονικά στην περιοχή. «Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Εύβοια. Μέσα στην ημέρα ανακοινώσεις και για την Εύβοια», δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωποςΑριστοτελία Πελώνη χαρακτηρίζοντας «πρωτοφανή» την κακοκαιρία.

Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Αρχικά το υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει πως οι εμβολιασμοί μετατίθενται κατά δύο ώρες, ωστόσο, η διάρκεια των φαινομένων οδήγησε στην αναβολή των εμβολιασμών.

Ο τρόπος με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού εμβολιασμού που χάθηκαν λόγω των χιονοπτώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Θεμιστοκλέους.

Αναστολή λειτουργίας δικαστηρίων στην Αττική

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα αναστέλλονται οι εργασίες όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής για σήμερα 16.2.2021 λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Από την αναστολή εργασιών εξαιρούνται οι υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, καθώς επίσης και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment