PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ανάθεση καθηκόντων σε Δημοτικούς Συμβούλους Αγίας Βαρβάρας


Με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη

Με απόφαση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη ορίζονται οι αρμοδιότητες και καθήκοντα στους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας:

1. Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ειρήνη Ανδρουλάκη την εποπτεία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και την υπογραφή των σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής Διοικητικών εγγράφων και αλληλογραφίας.

2. Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Βασιλάκο την εποπτεία του τμήματος Πολιτικής Προστασίας και την υπογραφή των παρακάτω σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής εγγράφων: α. Σχεδιασμό επέμβασης λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών. β. Ορισμό συντονιστών και τεχνικών υπευθύνων. γ. Έλεγχο συντήρησης και επάνδρωσης οχημάτων- μηχανημάτων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών συνθηκών. δ.΄Ελεγχο έγκαιρης προμήθειας υλικών που αφορούν την Πολιτική Προστασία.

3. Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Βασιλείου την εποπτεία των Υπηρεσιών Αγωγής Υγείας, Προληπτικής Ιατρικής, Δημόσιας και Κοινωνικής Υγιεινής και την υπογραφή των σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής Διοικητικών εγγράφων και αλληλογραφίας.

4. Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Χριστίνα – Αυγουστίνα Καλή την εποπτεία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και την υπογραφή των σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής Διοικητικών εγγράφων και αλληλογραφίας.

5. Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ανδρέα Λεωτσάκο την εποπτεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και την υπογραφή των σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής Διοικητικών εγγράφων και αλληλογραφίας.

6. Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπυρίδων Μίχο την εποπτεία του τμήματος Καθαριότητας, του Γραφείου Κινήσεως και Σταθμού Δημοτικών Αυτοκινήτων και την υπογραφή των παρακάτω σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής εγγράφων: α. Βάρδιες και προγραμματισμό αδειών του προσωπικού. β. Βεβαιώσεις Υπερωριών εργατοτεχνικού προσωπικού. γ. Δελτία κίνησης οχημάτων. δ. Δελτία επισκευής αυτοκινήτων. ε. Αλληλογραφία με ασφαλιστικές εταιρείες.

7. Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Πα̈ιτέρη την εποπτεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΚΕΔ) και την υπογραφή των σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής Διοικητικών εγγράφων και αλληλογραφίας.

8. Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο την εποπτεία για την προετοιμασία, οργάνωση, διεκπεραίωση πολιτιστικών και εθιμοτυπικών εκδηλώσεων και την υπογραφή των σχετικών με τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής Διοικητικών εγγράφων και αλληλογραφίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment