PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανασχηματισμό προανήγγειλε ο Βενιζέλος


Ανασχηματισμό, και μάλιστα με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ανασχηματισμό, και μάλιστα με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Θα πρέπει να καθίσουμε μαζί με τον κ. Σαμαρά και με τον κ. Κουβέλη και να συζητήσουμε το πώς πρέπει να πορευτεί η κυβέρνηση με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Η κυβέρνηση χρειάζεται αλλαγές προσώπων, χρειάζεται αλλαγές οργανωτικές και λειτουργικές, και τώρα πρέπει να δώσουμε έναν ρυθμό», δήλωσε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν θα συμμετέχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές αλλαγές ή εάν θα μπει και ο ίδιος στην κυβέρνηση, εξήγησε ότι αυτό θα πρέπει να συμφωνηθεί με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Οπως όλα δείχνουν, ο κ. Βενιζέλος θέλει προηγουμένως να μάθει τη θέση που θα κρατήσει και η ΔΗΜ.ΑΡ. σε αυτό το θέμα, καθώς δεν είναι ακόμη βέβαιο εάν ο Φώτης Κουβέλης θα θελήσει να κάνει πιο ενεργή τη συμμετοχή του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε επίσης ότι το κόμμα του δεν μπήκε με πολιτικά πρόσωπα -μέχρι στιγμής- στην πρώτη κυβέρνηση Σαμαρά, σεβόμενο τη νωπή λαϊκή εντολή. Τώρα, όμως, «πρέπει να μπούμε στην τελική ευθεία της εξόδου από την κρίση. Θα μπούμε με πολιτικά πρόσωπα. Αλλά για να μπούμε με πολιτικά πρόσωπα, πρέπει να συμφωνήσουμε να μην μπουν άλλα μέτρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment