PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωσε στον Ατρόμητο ο Κυριάκος Κιβρακίδης


Στον Ατρόμητο μέχρι το 2019 θα παραμείνει ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Ατρόμητος, ο 24χρονος δεξιός μπακ επέκτεινε το συμβόλαιό του στην ομάδα μας.

Το μεσημέρι της Κυριακής (3/7) ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε την επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου (έληγε τον Ιούνιο του 2017) για δύο ακόμη χρόνια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά από τις σχετικές υπογραφές ο δεξιός οπισθοφύλακας είπε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Εδώ είναι η οικογένεια μου. Εδώ έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα μου και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου και θα συνεχίσω να δίνω το 100% για την επίτευξη των στόχων της.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους φιλάθλους για την αγάπη που μου πρόσφεραν απλόχερα από την πρώτη στιγμή. Η υπόσχεση που τους δίνω είναι ότι θα συνεχίσω να ματώνω και να τιμώ τη φανέλα του Ατρόμητου».

Ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις

Πραγματοποιήθηκαν χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Οι εξετάσεις έγιναν στο αθλητικό μας κέντρο, που πληρεί τις προδιαγραφές, υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment