PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωσε και ο Νίκος Λαζαρίδης στον Ατρόμητο


Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Λαζαρίδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας, αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Συνεκτιμώντας τον άψογο επαγγελματισμό του, το ήθος του και την μεγάλη προσφορά του, η ομάδα μας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο, με χρονική διάρκεια την περίοδο 2016 – 17», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αμέσως μετά δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό, θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μου Τραϊανό Δέλλα που έδειξαν ότι με εμπιστεύονται. Κι εγώ θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά και τους φιλάθλους μας γιατί από το 2012 που βρίσκομαι στο Περιστέρι δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Θέλω πάρα πολύ να τους πω να είναι υπερήφανοι για τον Ατρόμητο και να συνεχίσουν να στηρίζουν όσο μπορούν περισσότερο την ομάδα.

Φέτος η πορεία μας μπορεί να μην ήταν αυτή που θέλαμε όμως έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και αντιδράσαμε καλά στο τέλος της περιόδου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους. Γι’ αυτό και θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με νέα όνειρα και φιλοδοξίες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment