PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Αναμονή των μεγαλύτερων σκληρών δίσκων


Η Hitachi και η NEDO (New Energy and Industrial Technology Development Organization) ισχυρίζονται ότι έχουν αναπτύξει νέα τεχνολογία.

Η Hitachi και η NEDO (New Energy and Industrial Technology Development Organization) ισχυρίζονται ότι έχουν αναπτύξει μια νέα τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα για κατασκευή σκληρών δίσκων με οκταπλάσια χωρητικότητα σε σύγκριση με τα υπάρχοντα προϊόντα.

Η νέα τεχνολογία επιτρέπει την αποθήκευση έως και 3,9 terabits δεδομένων (488 gigabytes) σε μια επιφάνεια με έκταση λίγο πάνω από 6 τετραγωνικά εκατοστά, ή αλλιώς σε μία τετραγωνική ίντσα.

Με δεδομένο ότι τα μεγαλύτερα drives αυτή τη στιγμή σε form factor 3.5″ κινούνται στην περιοχή των 3 terabytes, η νέα τεχνική αυξάνει θεωρητικά τον αποθηκευτικό χώρο στα 24 terabytes. Αντίστοιχα, τα μικρότερα drives που χρησιμοποιούνται στα notebooks μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 8 terabytes.

Η Hitachi αναμένεται παρουσιάσει τη νέα τεχνολογία μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ δεν υπάρχει ακόμη εκτίμηση για το πότε θα τη δούμε στο εμπόριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment