Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Αναμονή των μεγαλύτερων σκληρών δίσκων



Η Hitachi και η NEDO (New Energy and Industrial Technology Development Organization) ισχυρίζονται ότι έχουν αναπτύξει νέα τεχνολογία.

Η Hitachi και η NEDO (New Energy and Industrial Technology Development Organization) ισχυρίζονται ότι έχουν αναπτύξει μια νέα τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα για κατασκευή σκληρών δίσκων με οκταπλάσια χωρητικότητα σε σύγκριση με τα υπάρχοντα προϊόντα.

Η νέα τεχνολογία επιτρέπει την αποθήκευση έως και 3,9 terabits δεδομένων (488 gigabytes) σε μια επιφάνεια με έκταση λίγο πάνω από 6 τετραγωνικά εκατοστά, ή αλλιώς σε μία τετραγωνική ίντσα.

Με δεδομένο ότι τα μεγαλύτερα drives αυτή τη στιγμή σε form factor 3.5″ κινούνται στην περιοχή των 3 terabytes, η νέα τεχνική αυξάνει θεωρητικά τον αποθηκευτικό χώρο στα 24 terabytes. Αντίστοιχα, τα μικρότερα drives που χρησιμοποιούνται στα notebooks μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 8 terabytes.

Η Hitachi αναμένεται παρουσιάσει τη νέα τεχνολογία μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ δεν υπάρχει ακόμη εκτίμηση για το πότε θα τη δούμε στο εμπόριο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2025

Peristeri News

Οι χρήστες του TikTok θα ελέγχουν τι ΑΙ βλέπουν

Peristeri News

Εκτός λειτουργίας πολλές ιστοσελίδες, «έπεσε» το Cloudflare

Peristeri News

Leave a Comment