PeristeriNews.gr
Οικονομία

Αναλυτικοί πίνακες με τους νέους μισθούς των στρατιωτικών



Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες με τις μειώσεις για να διαπιστώσετε πόσα χρήματα χάνετε

Πόσα χρήματα χάνουν οι στρατιωτικοί με το νέο μνημόνιο,πόσο θα δουν να μειώνεται το εισόδημά τους.; Όλα αυτά σε αριθμούς και ποσοστά. Την πάρα πολύ καλή μελέτη έκανε άμεσα ο Ηλιας Νατσιούλας Υπολοχαγός του Οικονομικού Σώματος ο οποίος εκπροσωπεί το ΔΣ της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας.

Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες με τις μειώσεις για να διαπιστώσετε πόσα χρήματα χάνετε.

Αρχικά, υπάρχουν πένακες με τις αποδοχές των Αξιωματικών για το 2013.Για τον υπολογισμό των αποδοχών συμπεριλαμβάνεται ο βασικός Μισθός το ΕΧΥ, και τα επιδόματα ΕΠΙΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.-ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ –ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ ΑΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΧΗ και ΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ από 9 ετη υπηρεσίας μέχρι 26 έτη υπηρεσίας. Δηλαδή, το σύνολο των επιδομάτων . Δεν έχει συμπεριληφεί μόνο το επιχειρησιακής ετοιμότητας καθως δίνεται μόνο στις περιοχές Έβρου και Νήσων.

Ας δούμε τώρα την ετήσια συνολική απώλεια στο εισόδημα απο την μείωση των αποδοχών και την κατάργηση των δώρων. Επιπλέον, φαίνεται το ετήσιο συνολικό εισόδημα που θα λάβει το 2013 αλλά και το ποσό που πρέπει να παρακρατηθεί το 2013 από την μισθοδοσία λόγω εφαρμογής των περικοπών από 1-8-2012.


Παρακάτω ένας συγκριτικός πίνακας με το ποσοστό απωλειών το 2013 σε σχέση με το 2012.

Παρακάτω οι απώλειες στις ετήσιες αποδοχές. Εκεί δηλαδή που πάντα υπολογίζονται οι αποδοχές. Γιατί μπορεί παραπάνω οι αποδοχές στο πληρωτέο να είναι κατά 1 με 2% σε ποσοστό λιγότερο αλλά μια ενδεχόμενη αλλαγή φορολογικού πλαισίου θα επιφέρει μειώσεις στο πληρωτέο και όχι στις αποδοχές, όπως το ίδιο μπορεί να γίνει αν αυξηθούν οι κρατήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα 2,71 δισ. το πρώτο τετράμηνο

Peristeri News

Πώς λειτουργεί το Iris από το κινητό

Peristeri News

Στο 3,1% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο

Peristeri News

Leave a Comment