Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών ζητούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών ζητούν πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και πριν την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών ζητούν πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και πριν την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι χθεσινές τοποθετήσεις τόσο της κ. Βάσως Παπανδρέου όσο και του κ. Δημήτρη Λιντζέρη και της κ. Τόνιας Αντωνίου.

Ανακοινώνοντας ότι θα υπερψηφίσει το άρθρο 37, παρά τις διαφωνίες της, η κ. Παπανδρέου ζήτησε «να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες, γιατί δεν πάει άλλο, η κοινωνία είναι σε απόγνωση και η χώρα καταρρέει».

Από την πλευρά του ο κ. Ο Μίμης Ανδρουλάκης ζήτησε «μεταβολή στο πολιτικό σκηνικό με την ευθύνη όλων», ενώ ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης υποστήριξε ότι μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας είναι «μονόδρομος» στις κρίσιμες στιγμές που ζει η χώρα, κάνοντας λόγο για έλλειμμα διακυβέρνησης που «δεν μπορεί να καλυφθεί από καμία μονοκομματική κυβέρνηση».

Στο ίδιο μοτίβο και κ. Τόνια Αντωνίου, η οποία ανέφερε ότι αν δεν επιτευχθεί εθνική σύμπραξη υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η μάχη.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, δήλωσε σήμερα ότι αυτό που προέχει είναι οι διαπραγματεύσεις των επόμενων ημερών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment